LeukeSpellen.Be

Strategie: Strategy Defense, Schooloorlog, Strategy Defense 2, Mex

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Mex

Mex

Denk Spelletjes ? Help je team van robots om het gevecht met de vijand te winnen.
Flagstaff deel 4

Flagstaff deel 4

Aktie Spelletjes ? Alle bewakers in het kasteel zijn gek geworden. Blijkt dat het enige medicijn het drinken van de melk van de anti-geit is. Die anti-geit woont op de Berg der Gekte. Onderweg naar de berg, komt ons gezelschap in een bos terecht. Hier worden ze tegengehouden door de koningin van het bos. Zij weet de weg naar de Berg der Gekte, maar die weg loopt door haar koninkrijk. Om door het bos te mogen reizen, moet er tol worden betaald. Niemand heeft echter geld bij zich, maar toch moeten ze door het bos. De koningin is hier wel blij mee, nu hebben ze weer iets om op te jagen. Help onze koning en zijn gezellen veilig door het bos, zodat ze het medicijn kunnen halen. Dan kunnen ze tenminste weer naar huis.
Imperial Battle Tactics

Imperial Battle Tactics

Avontuur Spelletjes ? Regel je troepen, versla andere clans en verover land!
Op naar de troon

Op naar de troon

Denk Spelletjes ? De koning van het land Kurestal is, na jaren koningschap, op zoek naar een troonopvolger. Het probleem is dat zijn zoons allemaal zijn omgekomen op het slagveld. Daarom besluit hij om een soort competitie te organiseren: de winnaar van deze competitie wordt de nieuwe koning! Om mee te kunnen doen aan de strijd, moet je eerst een leger om je heen verzamelen. Rekruteren doe je in het dorp, in het provinciestadje, in de grote stad, in het bos, in de bergen of in het kasteel. Leid je mannen goed op, want hoe beter ze in vorm zijn, hoe groter je kansen op de troon. Veel plezier met het spelen van dit turn-based strategiespel!
Verstop Caesar 3

Verstop Caesar 3

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je Caesar verstopt. In elk level moet je ervoor zorgen dat een of meer munten met het portret van Caesar erop niet worden bedolven onder het puin. Denk goed na, want je middelen zijn beperkt. Succes!
Monstermoordenaars

Monstermoordenaars

Aktie Spelletjes ? Er was eens een knappe koning. Deze had helaas niet zo lang de tijd om van zijn eigen knappe uiterlijk te genieten, want een monster viel hem aan en hij overleefde het niet. Zijn geest besloot toen om wraak te nemen en stelde een legertje van soldaten samen: de Monstermoordenaars! Jij bent één van deze soldaten, en gaat op pad samen met de koning. Volg zijn instructies (aanvallen, terugtrekken, enz.) en ga met je muis over goud en edelstenen om deze te verzamelen.
Sushi vs Blokjes

Sushi vs Blokjes

Denk Spelletjes ? Als blokje moet jij sushiaanvallen zien te overleven. Gelukkig helpen je gele collega-blokken je hierbij: als deze op de juiste manier om jou heen zijn gebouwd, maken de sushis geen schijn van kans om je te raken!
Sluipen in het pakhuis

Sluipen in het pakhuis

Avontuur Spelletjes ? In dit pakhuis gebeuren dingen die het daglicht niet kunnen verdragen... jij bent eropaf gestuurd om poolshoogte te gaan nemen. Het pakhuis en het terrein eromheen worden alleen bewaakt door soldaten, dus je zult goed uit moeten kijken waar je loopt (of sluipt), anders doden ze je. Je kunt zelf ook soldaten doden, door ze te besluipen en daarna te grazen te nemen.
MagDef

MagDef

Behendigheid Spelletjes ? In MagDef is het de bedoeling dat je je vijanden verslaat door afval over ze uit te storten. Dit afval pak je op door er met je ruimteschip overheen te vliegen. Houd de linkermuisknop ingedrukt om je schip te upgraden; een geupgrade schip kan zwaardere voorwerpen en vijanden aan. Je basis kan je upgraden door er afval over uit te storten.

Spelletjes - Strategie Little Game